Izvor: Tanjug
15.08.2020 u 07:57
0

AMSS: Oprez u vožnji zbog mogućih vremenskih nepogoda!

U Srbiji se danas očekuje promenljivo vreme, sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, lokalno su moguće i vremenske nepogode sa obilnijim padavinama i gradom zbog čega se savetuje opreznija vožnja, prilagođena stanju i uslovima na putu, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

OVO MORATE ZNATI

NOVA PRAVILA ZA ULAZAK U SRBIJU: Obavezan PCR test za ove građane!

PADA BROJ ZARAŽENIH Od korone preminule 4 osobe (STATISTIKA)

REKORDER U TOPOLI: Dejan je TRI puta bio pozitivan na KORONU, proveo 40 dana u izolaciji…

U turističkoj sezoni vikend uvek donosi pojačan intenzitet saobraćaja na autoputevima i ostalim frekventnijim putnim pravcima.

SAZNAJTE JOŠ

CRNA GORA OTVARA GRANICE SA SRBIJOM! Evo šta će putnicima najverovatnije biti POTREBNO ZA ULAZAK

DR JAKOVLJEVIĆ: Prvi ću primiti rusku vakcinu, koju je pravio Crnogorac

DOBRE VESTI ZA UGOSTITELJE: Od narednog vikenda verovatno produžen rad

Pojačan saobraćaj može doneti i nešto duže vreme zadržavanja na pojedinim naplatnim rampama, pa je dobro da vozači pripreme tačan iznos putarine kako bi ubrzali protok vozila, i skratili vreme čekanja.

Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila su rano jurtros na graničnom prelazu Mali Zvornik na izlasku iz zemlje čekala dva sata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter