Izvor: kosovo-online
04.01.2024 u 12:46
0

STIGLE RODE I NA KIM: U Pasjanu rođene prve bebe u ovoj godini (VIDEO)

U porodilištu u Pasjanu rođene su prve bebe u ovoj godini. Trećeg dana nove godine na svet je oko 13 časova došao dečak, a sat vremena kasnije rođena je i devojčica.

Prvu bebu ove godine u porodilištu u Pasjanu rodila je Melisa Ramić iz Štrpca. Ovo je njeno drugo dete, a kod kuće je čeka devojčica koju je takođe rodila u ovom porodilištu.

„Ovo je moja druga beba rođena ovde. Zadovoljna sam, tako je bilo i sa ćerkicom. I ona je rođena ovde i bili smo prezadovoljni i kako su čuvali bebu i kako su pazili na mene. Juče smo dobili poklon od zvezdaša, dobili smo dres za bebca i njima se zahvaljujemo ovom prilikom“, kazala je Ramić.

Dragana Jović iz Raniluga je juče rodila svoje prvo dete. Na svet je donela devojčicu Kalinu.

„Ovo je moja prva beba, porodila sam se 3. januara i prezadovoljna sam uslovima ovde u bolnici i medicinskim osobljem“, kazala je Jović.

Doktorka Marina Jovanović koja je obavila porođaje ističe da su oba porođaja protekla dobro i da su bebe dobile visoke ocene na rođenju.

„U toku jučerašnjeg dana, u nepunih sat vremena razlike, rođene su dve bebe. Prva beba je rođena oko trinaest časova putem carskog reza. Mama Melisa iz Štrpca je dobila dečaka, dok je druga beba rođena nakon sat vremena prirodnim porođajem i mama Dragana je dobila devojčicu. Obe bebe su dobile visoke ocene na rođenju i sve je proteklo u najboljem redu“, kazala je Jovanović.

U Porodilištu u Pasjanu tokom protekle godine rođeno je 126 beba, a od otvaranja porodilišta rođena je 1.061 beba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter