Izvor:
19.03.2018 u 23:08
0

STIŽE NEVREME U SAD: Meteorolozi predviđaju grad veličine teniske loptice, jake vetrove i tornado!

Više od 29 miliona ljudi na jugoistoku SAD suočava se s pretnjom da se danas nađe na putanji jakih oluja, koje bi mogle da donesu grad veličine teniskih loptica, opasne vetrove i snažan tornado, upozoravaju meteorolozi.

Opasnost od tornada preti velikom delu Alabame, Džordžije i Tenesija, kao i malom delu severoistoka Misisipija, saopštio je nacionalni Centar za predviđanje oluje.

Škole u središnjem delu Tenesija i u Berminghamu u Alabami saopštile su da će ranije prestati s radom u nadi da će studenti i zaposleni imati vremena da stignu kući pre dolaska oluje.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter