Izvor: Happy BSC
26.02.2021 u 15:30
0

SVE O NOVIM MERAMA: Evo ko će raditi do 14, a ko do 20 časova

Doktorka Darija Kisić Tepavčević saopštila je broj odsoba koji su na današnji dan inficirani korona virusom, kao i plan sprečavanja Kovida 19. 

NE PROPUSTITE U PETAK:

ZAVRŠEN SASTANAK SA SRBIMA SA KIM: Vučić najavio gradnju novog KBC u Gračanici, nezaposlenima 200, a svakom detetu 100 evra! (VIDEO)

SJAJNA VEST! „Dara iz Jasenovca“ u trci za Oskara

NE MOŽE DA ZAMISLI SEBE U TOM AUTOMOBILU! Đukanović je u džemperu došao na vlast, a sad glumi neku elitu

PAO VOĐA „ALKATRAZA“! Uhapšen NAORUŽAN u štek stanu: Sumnjiči se za nerede na utakmicama, ORUŽJE, BEKSTVO!

– Na današnji dan pozitivno je 3.339, od toga je u Beogradu gotovo trećina, potom Niš, Novi Sad, Krtlajevo, Kragujevac, Vrnaje, Kruševac, ostali gradovi imaju manje od 50 slučajeva zaraze kovidom. U ustanovama sociijalne zaštite, od početka godine tu beležimo povoljniju epidmeiološku situaciju, i u ovom momentu je kovid potvrđen kod 144 korisnika, koji imaju blažu kliničku sliku – rekla je Kisić. 

Ona je saopštila nove mere: 

– Sutra će kafići i svi ugostiteljski objekti moći da rade od šest ujutru do 14 sati. Potom će biti dostupna dostava – kaže Kisić.

Prema njenim rečima, neće biti mogućnosti rada ni na šalterima. 

Tokom vikenda će prehrambrene prodavnice raditi do 20 sati. Krizni štab sastao se jutros i doneo odluku da tokom predstojećeg vikenda ugostitelji i tržni centri rade do 14 sati.

 – Svima nam je dosta ovoga virusa, i svi što pre želimo da se vratimo normalnom životu. Evidentno je da su se građani opustili, uprkos imunizaciji. Jasno se zna način inficiranja – rekla je Kisić i dodala

– Svi moramo da uložimo maksimalne snage kako bismo se spasili kovida. Ovo vreme je teško za sve nas. 

Kako je napomenula, nove mere odnsoe se samo na radno vreme.

PROČITAJTE JOŠ:

Postoji spisak: Ove ljude je PRISLUŠKIVAO Milo Đukanović!

HAPŠENJE U BUDVI: Tri Danca i Crnogorac planirali izvršenja NAJTEŽIH KRIVIČNIH DELA!

ZNA SE KO ĆE NA KOGA! Zvezda bi igrala sa Mančester Junajtedom da je prošla Milan!

Ona je rekla da će biti kritike, zašto nešto radi do 14h ili 16h, te da se virus prenosi 24 sata.

– On samo čeka našu slabost – napomenula je ona.

Dodala je da je najviše zaraženih u godinama od 20-60, što znači da je to radno sposobno stanovništvo.

– Raste i broj dece kod kojih je potvrđen virus, dodouše po pravilu sa blažim kliničkim slikama – kazala je Kisić Tepavčević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter