Izvor:
18.04.2019 u 07:57
0

UVEDENA STROGA KONTROLA: U solarijum ne mogu mlađi od 18 godina!

Mlađima od 18 godina zabranjena je upotreba solarijuma novim Pravilnikom o kozmetickim salonima i upotrebi solarijuma koji je nedavno stupio na snagu.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je nedavno da svako ko koristi solarijum mora biti upoznat s mogućim posledicama, da je strogo propisano na koliko moraju da se menjaju lampe, i da će to biti kontrolisano.

Nema nas dovoljno da bi dozvolili luksuz da ne radimo preventivne mere – rekao je Lončar i dodao da se mora voditi računa i da u solarijum ne mogu oni koji piju lekove koji imaju kontraindikacije za UV zračenja.

Izvor: Tanjug
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter