Izvor: Alo.rs
24.02.2021 u 11:23
0

Vesić: POŠTUJTE MERE! Hvala Kriznom štabu na razumevanju!

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić zahvalio je danas članovima Kriznog štaba što su razumeli argumente Beograda kada je u pitanju radno vreme u sektoru usluga, a ugostitelje zamolio da poštuju epidemiloške mere.

Završena je sednica Kriznog štaba kojom je predsedavala premijerka Brnabić. Kao i uvek sve odluke su donete jednoglasno jer mi smo tim koji se zajedno bori da Srbija pobedi pandemiju“, objavio je zamenik gradonačelnika Beograda.

– Kao i uvek sve odluke (na Kriznom štabu) su donete jednoglasno, jer mi smo tim koji se zajedno bori da Srbija pobedi pandemiju. Zahvalan sam članovima što su razumeli argumente Beograda kada je u pitanju radno vreme u sektoru usluga, naveo je Vesić na fejsbuku.

PROČITAJTE JOŠ

OKONČANA ISTRAGA Glumac optužen za silovanje!

Nije mogao da izdrži: NIKOLA JOKIĆ JURIO SUDIJU PO TERENU!

DANAS JE SVEŠTENOMUČENIK VLASIJE: Narod mu se moli za napredak!

PROBUDIO SE Ovo je stanje čuvenog golfera posle nesreće

On je dodao da se razgovaralo o mogućem zatvaranju restorana i kafića na planinama, u ski centrima tokom vikenda, o čemu će se odlučivati na sednici Štaba u petak. 

– U ime grada Beograda MOLIM sve ugostitelje da poštuju epidemiološke mere koje su propisane za rad restorana i drugih kompanija u sektoru usluga. Vaš grad, Beograd, izborio se da verovatno jedini u Evropi radite makar do 20.00 sati. Pomozite nam da ostane tako poštovanjem mera. Molim tržne centre da kontrolišu nošenje maski. Komunalna milicija i gradske inspekcije će pojačati kontrole ali ovaj virus možemo da pobedimo samo ako smo ujedinjeni i odgovorni, naglasio je Vesić.

– Vaš grad, Beograd, izborio se da verovatno jedini u Evropi radite makar do 20.00 sata. Pomozite nam da ostane tako poštovanjem mera. Molim tržne centre da kontrolišu nošenje maski,  apelovao je Vesić.

On je najavio da će Komunalna milicija i gradske inspekcije pojačati kontrole, ali da virus može da pobedi samo ako su svi ujedinjeni i odgovorni.

– Stao sam iza svih beogradskih kompanija iz sektora usluga, jer se borim da poslujete što bolje i da građanke i građani Beograda imaju radna mesta. To je moj posao. Pomozite mi poštovanjem mera koje su na snazi da imam argumente i na narednim sednicama štaba da branim interese beogradske privrede,  poručio je Vesić.

– Pomozite mi poštovanjem mera koje su na snazi da imam argumente i na narednim sednicama štaba da branim interese beogradske privrede. Zajedno do pobede, zaključio je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter