Izvor: blic.rs
20.11.2023 u 07:30
0

VOZAČI, OPREZ: Zbog niskih temperatura biće poledice, a moguća je magla

Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a moguća je i pojava magle, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Kako navodi AMSS najopterećeniji putni pravci I prioriteta održavanja su prohodni i na njima nema snega, saopštilo je jutros Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na državnim putevima II i III prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 centimetara na teritoriji Kruševca, Ivanjice i Vranja, pa se preporučuje oprezna vožnja.

DVA SATA IH IZVLAČILI! Vatrogasci spasli radnike zavejane na Besnoj kobili

Na području Zaječara učestali sitni odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima i zasecima.

JP Putevi Srbije savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze oprezno i pažljivo.

Putevi Srbije apeluju na vozače da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i savetuju maksimalan oprez u vožnji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter