Izvor: happy
09.02.2024 u 13:06
0

MOJ POSAO JE DA SE BORIM ZA SVOJU ZEMLJU! Vučićeva VAŽNA poruka: „Rezervnu otadžbinu nemamo“

Predsednik Vučić se danas oglasio i na svom profilu na Instagramu i još jednom uputio važnu poruku svima

Vanredna sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o situaciji na Kosovu i Metohiji održana je juče u Njujorku, a našu zemlju predstavljao je predsednik Aleksandar Vučić.

Predsednik Vučić se danas oglasio i na svom profilu na Instagramu i još jednom uputio važnu poruku svima, podelivši deo svog sinoćnog obraćanja novinarima.

„Moj posao je da se borim za svoju zemlju, za našu Srbiju, rezervnu otadžbinu nemamo. Ponosan sam na to što smo, znate, dali sve od sebe. I, borićemo se za svoj narod na Kosovu i Metohiji i bićemo uz njih. Nikada Srbija svoj narod na Kosovu i Metohiji neće ostaviti i nikada se svoje zemlje neće odreći“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter