Izvor: Kurir.rs
02.02.2024 u 13:49
3

10 POSTO POVEĆANJE PLATA OVOJ GRUPI GRAĐANA: Vučić – Kažite Malom da je to moja molba

Samostalni penzioneri, tj. oni koji primaju penzije na kućnu adresu ili podižu u pošti, prvi će primiti povećanje penzija.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti iz Palate Srbija.

 Zamolio bih Vladu Srbije da razmotri povećanje plata, jer ne spadaju u javni sektor, rudarima, da mogu da dobiju 10 odsto povećanja. Kažite gospodinu Malom da je to moja molba – kaže on.

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “10 POSTO POVEĆANJE PLATA OVOJ GRUPI GRAĐANA: Vučić – Kažite Malom da je to moja molba”

  1. Gos. Predsjedničke niste u pravu. Sna i ce se. Nego vi povećajte plate političarima vidite da svi jedva sastavljaju kraj sa krajem svi su prinude i da jedu u Skupstinskoj menzi a tamo nije bas jeftino.

    0
    0
    Odgovori
  2. 1001istorijsko obracanje vucica proslo uglavnom msni kosovo milijarde su u pitanju nastavljamo saradnju sa zapadom bez obzira sto oni ovo sve i rade nemocni smo a za 500-600 godina kad se ukaze prilika uradicemo mozda nesto uskoro kurti dzavelinima u Nisu a hrvati na bredlijima u beogradu nego da sacekamo malo jer briselski sporazumi sluze kao minski da kupe jos malo vremena da se dovuce oruzje i vucic to vesto radi neovlasceno gazeci nas ustav dok se srbi osveste od srbije ni temelj ni S nece ostati

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter