Izvor: HappyBSC
15.09.2022 u 20:41
0

„AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI HAPPY: „Saznanje istorije sveta leži u naporima viševekovnim sa Zapada da se Rusija omete u svom razvoju, da se rasparča, pokori!“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na televiziji Hepi govorio se o trenutnom stanju na fronu, izveštaju Ministarstva odbrane Rusije, ali i napadima ukrajinskih snaga koje granatiraju Zaporošku oblast.

Stručni sagovornici bili su doktor Aleksandar Mitić – „Institut za međunarodnu politku i privredu“,  Radovan Kalabić – istoriograf i Milutin Ilić – NVO „Geopolitikon“ koji su dali svoj sud o ovim krucijalnim tematikama. 

„Ruski vojnički genij je mnogo drugačiji nego što mi možemo da vidimo“, u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY!

–     – Na osnovu ovog izveštaja vidimo da je situacija na obe strane veoma intenzivna. U Donjeckoj oblasti imamo tu aktivnost oko Zaporožja i u blizini centrale, i sve ovo što se dešava na Hersonskom frontu. Ono što je činjenica je da s jedne strane Ukrajinaca da nastave s određenim napretkom na području Harkovske oblasti, pokušavaju da iskoriste momentum na terenu, žele da prikažu odlučnost i kapacitet da načine veliku štetu snagama ruske federacije. Ovaj trenutak je za njih važan jer oni moraju da dokažu da sve što su dobijali od oružanja daje rezultate i da se osnaži ta volja koja trenutno posustaje u mnogim društvima – rekao je Mitić, a potom se nadovezao i gospodin Kalabić.

       Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

–     – Ukrajina je Ahilova peta, to je govorio i Srboljub Marković devedesetih godina, ono što je suština i iza čega je on stao je sledeća definicija. „Saznanje istorije sveta leži u naporima viševekovnim sa Zapada da se Rusija omete u svom razvoju, da se rasparča, pokori i da njenu neograničeni resursi otmu. Ovo je samo epizoda, to je prolazni trenutak u istoriji. Stvari će biti mnogo čistije kako vreme bude prolazilo, a o tome će najbolje govoriti vojni analaitičari – objasnio je istoriograf, pa je reč dobio i Milutin Ilić.

     – Ovu kontraofanzivu izvodi Severoatlanska alijansa, ukrajinska vojska je zapravo pešadija koja izvršava naređenja te alijanse. Pripremne aktivnosti su u vezi sa Zapadom, oni su sada izvršioci naredbi. Ovi početni uspesi nisu dovoljni. SAD insistira na tome da im prodaju svoje borbene sisteme – rekao je tokom javnog istupanja na Hepi televiziji. 

       Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter