Izvor: happybsc
15.01.2024 u 15:37
0

AMABASADOR RUSIJE EKSKLUZIVNO ZA BSC HAPPY PORTAL: Što se izjave Kristofera Hila tiče – Čovek najverovatnije ne prati sva dešavanja i ne vredi ono što je rekao!

U ekskluzivnom intervjuu za naš portal BSC Happy portal amabador Rusije Aleksandar Bocan HARČENKO, odgovorio je na pitanja vezana za rešavanje Kosovskog problema, ali i o dubokom prijateljstvu koje vezuje Srbiju i Rusiju. Na pitanje o izjavi američkog ambasadora Kristofera Hila, Harčenko smatra da je ova izjava van svakog smisla

Pre nekoliko dana Aleskandar Bocan Harčenko izrazio je zahvalnost srpskom narodu na očuvanju zajedničke istorije, odgovarajući na pitanje portala Happybscda prokomentariše izhjavu Američkog ambasadora Kristofera Hila u kojoj, on kaže “kad je reč o odnosima Srbije i Rusije da misli da u savremenom svetu, u kom živimo, ne vidi da Rusija može bilo kome bilo šta da ponudi.” Harčenko kaže je ova izjava van svakog smisla.

  • Što se tiče ove izjave ja neću da je mnogo komentarišem ona je van svakog smisla, razumevanja ili on čovek najverovatnije ne prati dešavanja, i ne vredi nekog ozbiljnog komentara. Poznato je mi imao tako široku saradnju u uzajamnom interesu, toliko rezultata. Svakom čoveku je očigledno i zna šta daje ova saradnja za Srbiju, a za Rusiju naravno Srbija je važna. Ovo po strani svaka saradnja je obostrana, ovo što mi imamo nikada ne gledamo šta Rusija može da da Srbiji. Sardanja daje odmah za dve države i dva naroda.

Navoditi da Zapad ima revizionistički pristup istoriji, a evo danas je 25 godina od Maskra u Račku, taj događaj poslužio je za kasnije bombardovanje Srbije. Povlači se paralela sa događajima u Buči tokom specijalne vojne opracije. Aleksandar Bocan Harčenko navodi o kojoj je paraleli reč

  • Račak je poznato je bila velika prevara, stvorena je od strane takozvane misije za verifikaciju OEBSA koja je bila smeštena tu. I bila je za šefa misje Vokera i celokupnu misju za kasniju agresiju NATO, što je obelodanjeno kasnije i svima je jasno. račak je rtu priprema za agresiju jer je NATO tražio i oni su morali da imaju neki izgovor za agresiju takozvani masakr,. ali ponavljam to je VELIKA PREVARA istraživanja nisu završena . Nisu mogla da se završe izmišljanja ove situacije, ima i od Zapada poznatih izjava u odnosu Račka. Bilo je i ranije za bivšu Jugoslaviju Račak nije prvi slučaj , slučaj velikih prevara, jer mi poznajemo takvu prevaru još u Bosni, recimo pijaca Markale, imamo druge takve prevare i baš koji je iskorišćen za velike inrevencije i mešanje i agresije od strane NATO. Što se tiče Nato protiv Srbije, a Ukrajine i specijalen vojne operacije, Buča je recimo ponavljanje , da tu ima upoređivanja isti scenarij ista priča. Ista prevara bez dal je to istina, ništa njih ne brine samo brine njih neka novost da se pojavi u medijima.I u optužbi.

ZORAN ANĐELKOVIĆ: „Unipolarni svet je delovao dok drugi nisu ojačali, dolaskom Putina situacija postaje drugačija“

Kao iskusan diplomata Harčenko navodi da Kosovsko pitanje ne može biti rešeno bez Rusije i promene globalne slike i pogleda na svet koji se dešava.

  • Naravno kada bi se poštovalo međunarodno pravo, naglašava amabasador

Srbija i Rusija zajednički obeležavaju osamdestogodišnjicu osobadjana Beograda, ali takođe obeležiće i dan pobede devetog maja. Harčenko

  • Pripreme su u toku ima tek godina je počela, u Oktobru, biće izvanrednih važnih dostojanstvenih manisfestacija. naravno ovo je uz zajedničke pripereme uz inicijativu i podršku srpske strane.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter