Izvor: novosti
23.09.2023 u 18:24
1

BERIŠA,“VUČIĆ IH JE UHVATIO U ZAMKU I IGRA SE SA NJIMA KAO SA DECOM U VRTIĆU“: Svečlja je Kurtijev lovački pas

ČLAN Socijaldemokratske inicijative Zafir Beriša kaže da je počela nova epozoda serije „Kurti-Vučić“ u kojoj navodni ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja izigrava lovačkog psa koji juri za bombama na severu KiM.

Beriša je na Fejsbuku naveo da Svečlja javnosti neće da prizna da ih je Vučić uhvatio u zamku.

AMERIKA VODI RAT PROTIV KURTIJA: POZNATI PRIŠTINSKI ANALITIČAR kaže da ĆE PASTI OKUPACIONA PRIŠTINSKA VLADA (VIDEO)

– Nova epizoda serije „Aljbin-Vučić“ upravo je počela. Svečlja kao Kurtijev pas juri za bombama na severu, prikazujući javnosti da ne razume da ih je Vučić uhvatio u zamku i igra se sa njima, kao sa decom u vrtiću – rekao je Beriša.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BERIŠA,“VUČIĆ IH JE UHVATIO U ZAMKU I IGRA SE SA NJIMA KAO SA DECOM U VRTIĆU“: Svečlja je Kurtijev lovački pas”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter