Izvor: Tanjug
15.12.2022 u 11:03
0

„BLIŽIMO SE KRITIČNOJ TAČKI“: Ministar Momirović istakao da je ugroženo snabdevanje osnovnih životnih namirnica i goriva na severu KiM!

Nadležne inspekcije prijavljuju da se na severu KiM bližimo kritičnoj tački kada je reč o snabdevenosti osnovnih životnih namirnica i goriva, izjavio je danas ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović.

MINISTAR MOMIROVIĆ ISTAKAO: „Šljivovica je naš nacionalni brend, poreklo i kvalitet moraju da se štite“

Nažalost, nadležne inspekcije prijavljuju da se na severu KiM bližimo kritičnoj tački kada je reč o snabdevenosti osnovnih životnih namirnica i goriva. Zbog bezumnih poteza privremenih institucija u Prištini situacija sa snabdevanjem osnovnih životnih namirnica je i više nego zabrinjavajuća. Naši pokazatelji govore da bi se to moglo desiti već za nekoliko dana, rekao je Momirović za medije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Momirović je pozvao privremene institucije u Prištini da svoje delovanje usklade sa sporazumima koje su sami prihvatili i potpisali kako bi se stvorili uslovi za normalno snabdevanje građana Kosovske Mitrovice i drugih opština na severu KiM.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter