Izvor: Happy BSC
08.12.2022 u 21:47
0

„DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: O najnovijim dešavanjima iz zemlje i sveta razgovaraćemo sa fenomenalnim gostima! NE PROPUSTITE!

„Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima. 

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ovog petka to su: Lav Pajkić, narodni poslanik, Stevica Deđanski, analitičar i Matija Jovanović, SPS.

Naši naredni gosti: Darko Obradović, Centar za strateške analize, Zoran Spasić, stručnjak za međunarodnu politiku i Dragan Vujičić, Večernje Novosti, kao i  politikolog Vlastimir Vidić, koji će se u jutarnji program TV HAPPY uključiti iz Minhena reći će nam nešto više na temu: „Kurti banditskim metodama hoće da protera Srbe sa KiM“.

Očekujemo i uključenje naše reporterke iz Niša Marije Janković i Branke Aranđelović, direktorke SC „Čair“.

„Moguća eskalacija nasilja na Kosovu?“ tema je za: Bratislava Dikića, generala Srpske žandarmerije, Dragoljuba Kojčića, političkog filozofa, prof.dr Miroslav Bjegović, Fakultet za bezbednost, kao i Lazara Stevića, TV Most Zvečan, koji će se uključiti iz Severne Mitrovice. 

O temi dana razgovaraćemo sa Nenadom Čankom, LSV.

„Kako se izvući iz kandži sekte?“ pitanje je na koje će odgovor pokušati da daju:  Simonida Milojković, pisac, Vladislav Vuković, otac i Luka Vuković, bivši pripadnik sekte.

Nešto kasnije, Bojana Mašković, tekstopisac, kompozitor i pevačica reći će nam nešto više na temu: „Humanost na delu“.

U jutarnji program uključiće se i naša reporterka iz Novog Sada Tijana Cvijanović, kao i novinar Marko Dolaš.

„OD VOĐE ZEMUNACA NI TRAGA NI GLASA Luka Bojović otišao iz Beograda?“ pitanje je za privatnog detektiva Uglješu GrguraBlažu Markovića, predsednika Sindikata policije i advokata Marka Slepčevića.

Za kraj jutarnjeg programa sa Tanjom Petrović, predsednicom i osnivačicom Udruženja za promociju japanske kulture Kizuna razgovaraćemo na temu: „NIPPON TOP TEN -TROFEJ VOŽDOVCA“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter