Izvor: BSC Happy
22.03.2024 u 09:22
0

ANA BRNABIĆ PRVI PUT KAO PREDSEDNICA SKUPŠTINE: Ovakvo divljanje OPOZICIJE do sada nisam videla, ali ja ću dati sve od sebe da ono prestane

Prvi put kao predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, u najgledanijem jutru u Srbiji, gostuje Ana Brnabić.

Ana Brnabić je pre svega izrazila zahvalnost za ukazano poverenje

– Za mene velika čast i zahvalnost predsedniku Vučiću i stranci kojoj pripadam. Daću sve od sebe da funkciju obavljam časno – rekla je Brnabić.

Predsednica Skupštine kaže kako ovakvo ponašanje opozicije, do sada nikada nije videla

– Imala sam prilike da se susretnem sa različitim vrstama ponašanja u Skupštini, ali ništa ovako do sada nisam videla. Vi imate narodne poslanike koji ukradu toalet papir, koji je plaćn budžetom svih građana Srbije, da bi zasipali istim kopiju Sretenjskog ustava, devojke, zapisničarke koje su iskreno bile uplašene. One su prvi put doživele da ih neko gađa nečim, posebno rolnama toalet papira koji su ukrali iz toaleta Narodne skupštine. Vidim da imate snimke kako je to izgledalo. Poslanici SPN trče u toalete, kradu ubruse i toalet papire… Đilas kaže ukrali su, ali ne mogu da odgovaraju za to. Ja sam naložila svim službama u Skupštini da nalože poslanicima da to plate – rekla je ona.

Brnabićeva ističe da je opozicija ugazila dostojanstvo Narodne skupštine

– Bila je rasprava tri dana i njima su puna usta dostojanstva Narodne skupštine, pokušavaju da unište dostojanstvo Narodne skupštine. Parandilović se obratio neprimereno svima, predsedavajućem Narodne skupštine, profesoru Stojanu Radenoviću, kome će biti zahvalne generacije, čoveku koji je jedan od 100 najboljih živih matematičara na svetu – to je SPN, to su vaše vrednosti? Šta mogu da radim drugo, nego da pozivam na dijalog. Da bi jedna država bila pobednička, jaka, uspešna, morate da imate stabilnu vlast i odgovornu, koju hvala Bogu imamo. Morate takođe da imate odgovornu opoziciju takođe, a ako opozicija radi ovakve stvari, potrebno vam je duplo više snage. Uprkos svemu, sigurna sam da ćemo ići napred, da do 2027. godine plata bude 1400 evra i da ćemo sprovesti plan „Srbija EXPO 2027 – Skok u budućnost“- zaključuje Brnabić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter