Izvor: HappyBSC
01.10.2022 u 10:17
0

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA ZA HEPI TELEVIZIJU IZ EGIPTA: „Važno je da iskoristimo ovo prijateljstvo koje je napravio još Tito, da to pretvorimo u ekonomsku silu!“

Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije gostujući u  „Dobro jutro, Srbijo“ na televiziji Hepi uključio se video – pozivom u program iz Egipta, tokom kojem je govorio o planovima i ishodima sastanaka od krucijalne važnosti.

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA NA TV HAPPY: Srbija hranom može da snabdeva ceo Balkan!

– U Egiptu je trenutno 30 stepeni, doveo sam 144 ljudi, među njima najveći broj lekara, imali smo dosta sastanka, među njima i kod generala Hude, obećao je da će učiniti sve da će pomoći privrednicima iz Srbije, ne samo iz Jagodine. Važno je da mi iskoristimo ovo prijateljstvo koje je napravio još Tito,  da to pretvorimo u  ekonomsku silu. Ja ću dvoditi lekare, privrednike Egipat koji je jedna od najmoćnijih sila na Bliskom istoku. Nama je važno da mi plasiramo naše proizvode ovde jer je potpisan ugovor o strateškoj saradnji. Pozvali smo ih da dođu u Srbiju, general će doći sa 50 privrednika. Danas smo dogovorili još nekoliko sastanaka, želim da se bavimo nečim što se zove život, da pomognem onima koji nemaju gde da plasiraju svoje proizvode. Glavna tema je bolji život svakog čoveka u Srbiji – istakao je i dodao: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Egipat nikada neće podržati nikoga ko se kosi sa pravom, principijalni su. Gledali smo cene u prodavnicama šta koliko košta, nešto je jeftinije, nešto skuplje, ali je u Srbiji ipak najpovoljnije. Moj zadatak nije da budem minister, nego sam siguran da imam određen rezultat u svemu što radimo. Jagodina je među prvim gradovima koje je sama dovodila investitore, čak i iz Rusije. Ne čekamo samo od predsednika Vučića. Važno je šta ste postigli za vreme svoj mandata – istakao je Palma u video-obraćanju. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter