Izvor: Telegraf
05.06.2023 u 09:19
1

ESKOBAR I LAJČAK DANAS U BEOGRADU: Zapad šalje izaslanike zbog situacije na KiM

Portparol Evropske unije Peter Stano izjavio je da će Lajčak i Eskobar boraviti u ponedeljak i utorak na Kosovu i Metohiji i u Srbiji, kako bi se angažovali na deeskalaciji tenzija na severu Kosova i Metohije.

Izaslanik EU za dijalog Kosova i Srbije Miroslav Lajčak i američki emisar za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar danas će boraviti u Beogradu, dok će sutra posetiti Prištinu.

Portparol Evropske unije Peter Stano izjavio je da će Lajčak i Eskobar boraviti u ponedeljak i utorak na Kosovu i u Srbiji, kako bi se angažovali na deeskalaciji tenzija na severu Kosova.

MIRNA NOĆ NA SEVERU KIM: Građani i danas ispred zgrada opština

Stano je ranije najavio da će zvaničnici SAD i EU prvo posetiti Kosovo, zatim i Srbiju, međutim, kako prenose albanski mediji u Prištini, oni će ipak danas boraviti u Beogradu, a tokom posete Kosovu obići će i sever.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ESKOBAR I LAJČAK DANAS U BEOGRADU: Zapad šalje izaslanike zbog situacije na KiM”

  1. Kada bi neko napravio kratak size za sve ove godine posle svakog njihovog dolaska i sastanka o tome sta se konkretno odlucilo sta ce da se radi i to po datumima bas me interesuje sta bi smo procitali . Valjda ima neki zakljucak posle svakog sastanka ?. Ovo sto bi nas narod rekao su pregovaranja idi mi dodji mi , ne, jos bolje: moj te mota oko plota sto se tice strane : Siptara , Brisela, i Amerike , sada ce da cuje Borelji pa ce da proceni, sta ce da proceni , nista kao i do sada , necete da radite po Zakonima , pravite Srbe po obicaju budalama, iznurujte ih do iznemoglosti . Ali i to ko zna zasta je dobro po Srbe u svakom zlu uvek, ama bas uvek ima i nesto dobro .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter