Izvor:
23.09.2019 u 10:35
0

GORAN TRIVAN O PLANOVIMA ZA BUDUĆNOST: Pravimo 27 regionalnih reciklaznih centara za otpad! (VIDEO)

Ministarstvo životne sredine se u prethodnom periodu ozbiljno pozabavilo problemom reciklaže otpada. Prvi čovek ovog ministarstva Goran Trivan u razgovoru za Happy portal otkriva šta su dalji planovi po pitanju zaštite životne sredine.

– Mi već godinama radimo na tome da se uspostavi pravni okvir za upravljanje čvrstim komunalnim otpadom. Postoji koncepcija po kojoj bi trebalo da postoji 27 regionalnih centara za reciklažu otpada. Mi smo sada u realizaciji toga, mnoge projekte smo otkočili. Bar polovina je gotova, a pola će biti. To nam je jedan od prioriteta, ali tu su i akcije poput uklanjanja divljih deponija ali nam je uvek nedostajao taj završni udarac. Imamo bolju saradnju i sa lokalnom samoupravom i ima dosta sluha za sve što radimo i planiramo. Uložili smo mnogo sredstava i situacija se drastično promenila – rekao je Goran Trivan.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter