Izvor: Tanjug
18.12.2022 u 19:17
0

HAMERI I BODLJIKAVE ŽICE: I dalje pojačano prisustvo pripadnika Kfora na Jarinju!

Kfor je pojačao prisustvo svojih pripadnika na administrativnom prelazu Jarinje gde su došli tokom prethodne noći u ponoć i još uvek su tu. Kako je rekao izveštač novinske agencije AP Radul Radovanović, došli su sa osam hamera, postavili su bodljikavu žicu i nalaze se tačno na administrativnom prelazu sa strane Kosova i Metohije.

PROŠLI SU KORDON POLICIJE: Učesnici skupa na Jarinju došli do samog administrativnog prelaza

Pretpostavlja se da se u objektu oko kojeg je pojačano prisustvo pripadnika Kfora nalazi uhapšeni Dejan Pantić, a Radovanović kaže da za tu informaciju niko nema potvrdu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kfor je ranije saopštio da je pojačao prisustvo na administrativnom prelazu Jarinje iz, kako navode, preventivnih bezbednosnih razloga, a za prištinsku Kohu rečeno je da je pojačanje trupa izvršeno zbog mogućeg prisustva „kriminalnih grupa među demonstrantima“.

Tokom današnjeg protesta na Jarinju, kako je rekao Radovanović, atmosfera je bila „zategnuta“ sve dok kraja protesta u 15.15 časova.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter