Izvor:
22.01.2019 u 10:40
0

IZ UGLA ĐURIĆA: Neće Tači ukinuti takse a opozicija je u novoj fazi ludila!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da ne veruje u priče kosovskog predsednika Hašima Tačija o ukidanju taksi, jer Priština to delima demantuje.

Đurić je rekao da bi voleo da ambasador SAD u Prištini "očita bukvicu" liderima na Kosovu, ali dodaje da ne veruje da ce se to desiti.

Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić ocenio je danas da bi održavanje izbora bilo dobro za sve, ali da će vrh stranke, pre donošenja odluke, sačekati da vidi šta će se dešavati sa Kosovom i Metohijom.

Đurić je naveo da je lično bliži ideji o održavanju izbora, jer vidi da političko delovanje opozicije, kako kaže, ulazi u novu fazu ludila.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter