Izvor: BSC happy portal
17.11.2023 u 10:02
0

PETKOVIĆ OŠTRO ODGOVORIO: „Kurtijev ministar Rašić na sve načine hoće da obesmisli ZSO“

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković oštro je reagovao na izjavu Nenada Rašića na društvenoj mreži X.

– Kurtijev ministar Rašić na sve načine hoće da obesmisli ZSO po nalogu svog šefa, a ništa se u dijalog ne razume! On koji je govorio da je ZSO udruženje dživdžana je poslednji koji može da komentariše Zajednicu.

– Sporazumom iz 2013. i 2015. je predviđen nastavak funkcionisanja svih srpskih institucija, koje će za razliku od sadašnje situacije, biti zaštićene pod kapom ZSO. Kurtijev ministar nastavlja da izmišlja, jer samo to zna – naveo je Petković.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter