Izvor: happybsc
19.09.2023 u 09:29
1

LAJČAK SA ŠOLEOM I ESKOBAROM: Delimo isto shvatanje situacije na Zapadnom Balkanu

Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je danas da sa specijalnim savetnikom američkog Stejt departmenta Derekom Šoleom i specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom deli isto shvatanje situacije na Zapadnom Balkanu i sličan pogled na način za napredak.

NAJVAŽNIJI DIPLOMATSKI SKUP: U Njujorku danas počinje 78. zasedanje Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, 140 svetskih lidera, Srbiju predvodi predsednik Vučić


Lajčak je na društvenoj mreži X (Tviter) naveo da je u Njujorku večerao sa Šoleom i Eskobarom, koje je nazvao „dobrim prijateljima“.

„Uvek je korisno ponovo potvrditi da delimo isto shvatanje situacije na Zapadnom Balkanu i da smo na istoj liniji u pogledu puta napred“, poručio je Lajčak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LAJČAK SA ŠOLEOM I ESKOBAROM: Delimo isto shvatanje situacije na Zapadnom Balkanu”

  1. Al me razočarao ovaj Šole i to sve više i više , shvatiće on jednog dana o čemu sam pisala , za sada gleda uskom kamerom i na svet i na Ameriku ne širokougaonom .
    Važno je da me ne razočara Grenel .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter