Izvor:
09.12.2017 u 00:42
0

MAJA GOJKOVIĆ: Prevladao interes države i građana, sednica nastalja sa radom!

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković najavila je da će sednica na kojoj se raspravlja o predlogu budžeta za 2018. godine danas biti nastavljena jer je prevladao interes države i građana.

Gojković je na konferenciji za novinare kojoj su prisustvovali poslanici SNS i SPS rekla da u svoje i ime većine poslanika osuđuje nasije koje se, kaže po ko zna koji put dešava u skupštini.

– Dok većina poslanika pokušava na ozbiljan način predstavlja građane koji su nas izabrali i koji ozbiljno raspravljaju o važnim zakonima, danas smo nakon mučnih scena u prepodnevnom delu sednice kojoj je predsedavao Vladimir Marinković imali još gori nastavak u poslepodnevnom delu sednice kojom je predsedavao Ðorđe Milićević – rekla je ona.

Objasnila je da je poslanik DS Balša Božović prišao Milićeviću i izgovorio rečenicu koja je zgrozila sve ministre i nju kao predsednicu rekavši: "Nemoj da ti zavarim šamarčinu"

Nakon konferencije na kojoj su se obratiil i Ðorđe Milićević (SPS) i Aleksandar Martinovoć (SNS) nastavljena je sednica Skupštine Srbije.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Insajder

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter