Izvor: Happy BSC
04.07.2022 u 21:27
0

Milorad Dodik odgovorio je u „ĆIRILICI“ na optužbe pojedinih medija: „Svako ozbiljan, od integriteta, kad to pogleda vidi da je to spin!“

Milorad Dodik, srpski član predsedništva BIH, govorio je u emisiji „ĆIRILICA“ na kanalu TV HAPPY o navodnom sukobu Beograda i Banjaluke i o svom „napadu na predsednika Srbije Aleksandra Vučića“, kako su to preneli pojedini mediji.

On je gostujući kod novinara Milomira Marića te navode demantovao i poručio da je to spin i neistina. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 „Šta treba da objašnjavam, tabloide? Ništa se nije desilo i ne znam šta treba objasniti. Postoji jedan deo javnosti koji veruje tim tabloidima, lažima i mnogo čemu drugom. Onom jednom konceptu da nije tu u pitanju da se veruje o nečemu što se govori nego da se ne veruje u ništa. To je ta priča koja decenijama i vekovima pokušava da se nametne od nekih stranaca koji imaju istu tu matricu ponašanja, istu obuku koju sada prolaze Zapadni ambasadori, recimo britanski, na pripreme kad dolaze u region. Isto tako je bilo i pre sto godina, ista je priča:“Srbi ne smeju biti homogenizovani, ne smeju imati jaku državu, moraju biti pod kontrolom“. Naprosto nemam šta da objašnjavam“, rekao je Dodik.

 On je dodao da nikakve svađe sa predsednikom Srbije nije bilo.

„Kao što su više od 150 godina nakon poraza Napoleona, na Zapadu se konstituisala jedna priča da jedino mogu Istočno pitanje da reše, i da Zapad izađe na istok, samo pod uslovom da zarate Ukrajina i Rusija do te mere da se nikad više ne pomire i to je ta neka priča. Tako i ovde, nema nikakve svađe, nemam nikakvu potrebu da objašnjavam. Mislim da je sve to deo lažnog spina“, dodao je Dodik.

„Izgleda da nije Rusa, oni ne bi ni znali da mi postojimo uopšte“ akademik Slavenko Terzić u emisiji „ĆIRILICA“ na kanalu TV HAPPY!

Dodik je dodao da Srbija i Republika Srpska dobro sarađuju, a da su napadi na njega počeli kada je boravio u Rusiji kod predsednika Vladimira Putina.

„Mislim da je dobra stvar koju smo uradili, Srbija i Republika Srpska to da smo 15. septembra utvrdili jedan praznik koji se zove Dan nacionalnog jedinstva i naše zastave, u okviru tog projekta radimo ozbiljne stvari. To šta se kome činilo, ličilo… Treba primetiti da je to došlo nekoliko dana, još onda kad sam boravio u Rusiji, kad sam se sreo sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u Sankt Peterburgom. Ja nemam vremena da se bavim tim stvarima. Svako ozbiljan, od integriteta, kad to pogleda vidi da je to spin. Ako išta ovde u političkom i javnom diskursu postoji to je snažan spin, laž koja se plasira“, smatra srpski član Predsedništva BIH.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter