Izvor: happybsc
24.08.2023 u 10:42
0

MILOŠEVIĆ PRE 20 GODINA REKAO: Poslušajte gotovo proročke reči Slobodana Miloševića u Hagu

Gotovo proročki na snimku možete čuti predviđanja Slobodana Miloševića. On govori gotovo do tančina šta će se sve dešavati na Kosovu. Da li je bio u pravu?

Pored ove vizije on je tih davnih godina govorio i o pedalma u svetu. I onjima danas svoj sud može dati javnost.

POČINJE NOVA ŠKOLSKA GODINA: Ministarka objasnila po čemu će se razlikovati od prošle

Velika podela na većinu siromašnih i manjinu bogatih – to je slika Istočne Evrope već nekoliko godina, i nju svi možemo da vidimo. Ta slika ne bi mimoišla ni nas. I mi bismo, pod komandom i kontrolom vlasnika naše zemlje, brzo stekli ogromnu većinu veoma siromašnih, čija je perspektiva da iz tog siromaštva izađu veoma neizvesna i daleka, govorio je tada on .

Svoje iskustvo u drugoj polovini dvadesetog veka koje velike sile imaju u rušenju vlada, izazivanju nemira, podsticanju građanskih ratova, kompromitovanju i likvidiranju boraca za nacionalnu slobodu, dovođenja država i naroda na rub siromaštva – sve je to primenjeno na našu zemlju i narod.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter