Izvor: BSC HAPPY
07.02.2023 u 17:40
0

MINISTAR MOMIROVIĆ PORUČUJE: „Vlada Srbije i resorno ministarstvo radiće na tome da i u narednom periodu ne dođe do rasta cena“

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović izjavio je danas da je u proteklom periodu obezbeđena dobra snabdevenost domaćeg tržišta i da građani Srbije mogu da budu sigurni da će Vlada Republike Srbije i resorno ministarstvo nastaviti da sa proizvođačima i trgovcima rade na tome da i u narednom periodu ne dođe do rasta cena.

Momirovć je nakog sastanka sa predstavnicima kompanija najvećih maloprodajnih lanaca u Srbiji rekao da je uveren da je moguće da se zajedničkim izborimo sa inflacijom i omogućimo pristupačne cene za građane, pre svega osnovnih životnih namirnica.

Ministar je tokom posete Krnjevu, zajedno sa predsednikom Opštine Velika Plana, obišao i kompanije. U Krnjevu se nalaze neke od najvećih srpskih kompanija.

„MECI UMESTO ČIPSA I KEKSA“ Ministar Momirović poručio: Prištinski bojkot naših proizvoda je nastavak mržnje prema srpskom narodu

Vlada Republike Srbije i Ministarstvo trgovine nastaviće da daju snažnu podršku ovakvim kompanijama.

Ministar Momirović se osvrnuo i na podatak da se u mestu Krnjevu, koje ima 3.700 stanovnika, beleži pozitivan prirodni priraštaj što je od izuzetne važnosti ako se uzme u obzir činjenica da usled negativnog prirodnog priraštaja naša zemlja ima za skoro 500 hiljada manje stanovnika u odnosu na pre deset godina.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter