Izvor: Tanjug
24.09.2022 u 17:45
0

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poslao oštru poruku: Poštovati teritorijalni integritet Srbije bar koliko i Ukrajine!

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da ako su velike sile Zapada prema Ukrajini iskrene koliko su dosledne u poštovanju međunarodnog prava, Ukrajinci bi trebalo da se zabrinu.

„Proširenje saradnje sa Rusijom nije stvar poštovanja prošlosti, već je odgovorna odluka okrenuta prema budućnosti. Srbija poštuje međunarodno pravo i zato traži da se i njen teritorijalni integritet poštuje, bar koliko i ukrajinski. Predsednik Vučić je poslednji slobodni vođa u Evropi koji sme da sa najprestižnijih govornica sveta podseti na licemerje velikih sila koje bez grize savesti komadaju Srbiju, a navodno se zaklinju u teritorijalnu celovitost Ukrajine“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vulin je komentarisao kritike na Plan konsultacija ministarstava spoljnih poslova Srbije i Rusije za naredne dve godine, koji je potpisan u Njujorku na marginama 77. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Premijerka posetila porodicu mladića koga je tzv. Kosovska policija uhapsila na Gazimestanu

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter