Izvor: HAPPY BSC
12.12.2022 u 15:18
0

MINISTARKA ĐEDOVIĆ IZJAVILA: „Prioritet je da prezimimo zimu sa dovoljno energenata“

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović razgovarala je danas sa predstavnicima reprezentativnih sindikata i v.d direktorom JP PEU „Resavica“ Sašom Spasićem o poslovanju „Resavice“ i unapređenju položaja radnika.

Ministarka Dubravka Đedović poručila: „Suočavamo se sa veoma teškom situacijom koja je istovremeno i energetski konflikt!“

Ministarstvo rudarstva i energetike i država će uložiti maksimalne napore da razmotri zahteve rudara kako bismo što pre došli do kompromisnog rešenje, poručila je ministarka Đedović. Na sastanku je izjavila da je upoznata sa hronično teškom situacijom u „Resavici“, podsetila na izuzetno velike državne subvencije, ali i ukazala na tešku situaciju u kojoj se nalazi ceo svet, pa i Srbija, kada je u pitanju energetika i u tom smislu istakla da je prioritetni zadatak da prezimimo zimu sa dovoljno energije i energenata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 – Imate moje lično i profesionalno saosećanje, jer kao dete rudara dobro znam koliko ja vaš posao težak i odgovoran. Vaši zahtevi za boljim uslovima rada i zaradama su opravdani, ali moramo zajedno da dođemo do strateških i održivih rešenja, kako bi se stvorili bolji uslovi za rad, naglasila je Đedović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter