Izvor: Sputnik Srbija
15.12.2022 u 17:46
0

MOSKVA DALA INSTRUKCIJE BOCAN-HARČENKU: Ima nalog da preduzme konkretne korake podrške oko situacije na KiM

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ima nalog da preduzme konkretne korake za podršku normalizacije situacije oko Kosova, Moskva čeka reakciju Beograda, izjavila je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Što se tiče ambasade u Beogradu, ruski ambasador u Srbiji, koji je u bliskom kontaktu sa srpskim rukovodstvom, dobio je instrukcije iz centra da preduzme konkretne korake podrške, koji se sastoje u normalizaciji ili predlaganju načina za normalizaciju situacije. Čekamo reakciju Beograd – rekla je ona.

VATIKAN UPUTIO IZVINJENJE MOSKVI „Sveta stolica se sa dubokim poštovanjem odnosi prema svim narodima Rusije“

Situacija ne severu Kosova je eskalirala nakon hapšenja bivšeg pripadnika kosovske policije Dejana Pantića. Sever Kosova i Metohije je blokiran što od strane građana, što od strane policije. Srbi protestuju već šesti dan, a škole na severu neće raditi do daljnjeg.

Kosovska policija zabranila je prolaz i vozilima i pešacima na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter