Izvor: KOSOVO ONLINE
26.02.2024 u 20:29
0

NE ZNA SE ZA BISLJIMIJA ALI CBK IDE: Predstavnici Centralne banke Kosova potvrdili su da će učestvovati na sutrašnjem sastanku

CBK je u odgovoru navela da je pre izvesnog vremena izrazila spremnost da se angažuje i sastane sa Narodnom bankom Srbije (NBS).

„Centralna banka Kosova odavno je izrazila spremnost da se angažuje i sastane sa Narodnom bankom Srbije, kako bi olakšala izbor najlakše opcije za proces prenosa sredstava putem bankarskih kanala u račune korisnika (u evrima). U tom smislu, takođe se odaziva na pozive kada je to potrebno, za ovakve informativne sastanke, kao što je to kontinuirano radila sa međunarodnim prisustvom u zemlji“, navodi se u odgovoru CBK.

EULEKS MISIJA OSTAJE ISPRED: Patroliramo i dalje ispred i oko opštinskih zgrada na severu Kosova

Vlada Kosova još uvek nije jasno stavila do znanja ko će tačno predstavljati Prištinu na sutrašnjem sastanku, dok će Srbiju predstavljati direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju i glavni pregovarač Petar Petković.

Kljisman Kadiu, savetnik za medije zamenika premijera Benika Bisljmija, nije pojasnio ko će ići na sastanak, već je samo naglasio da glavni pregovarač i članovi pregovaračkog tima neće učestvovati na ovom susretu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter