Izvor: Tanjug
03.02.2023 u 17:08
0

„NEĆEMO DOZVOLITI ULAZ tzv. KOSOVA U UN, VERUJEM DA MOŽEMO TO DA SPREČIMO!“ Poruka predsednika Vučića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u parlamentu da Srbija treba da održi balans, sačuva vitalne interese našeg naroda na KiM i ne dozvoli ulaz Kosova u UN, kao i da to smatra pobedom naše zemlje.

-Da ne dozvolimo ulaz Kosova u UN, verujem da to možemo, a svakako nećemo mi biti ti koji će to dozvoliti nekom drugom. Za one sledeće nisam siguran. A, možda nas i Bog pogleda, pa neki bolji i odgovorniji dođu. Kako stvari stoje, plašim se da bi moglo da bude mnogo puta gore -rekao je Vučić.

Kazao je da je poznavao sve prethodne lidere i da zna šta su radili.

PREDSEDNIK SE OGLASIO POVODOM NOVOG NAPADA NA SRBE NA KiM: „Moramo da tražimo mir zbog tih ljudi!“

-Gledam i ovo danas i plašim se da smo od mnogo onih koji nisu bili dobri imali mnogo bolje, nego što ih imamo danas, a pretenduju na vlast -zaključio je Vučić.

Poslanik Zvonimir Stević iz SPS je prethodno u raspravi rekao da su poslanici opozicije svojim ponašanjem naneli ogromnu štetu državi Srbiji i srpskin nacionalnim interesima, a najviše Srbma na KiM.

„SIGURNA RUKA VAS VODI U BUDUĆNOST!“ Predsednik Vučić poručio poslanicima

-Videlo se juče i danas kome je stalo do KiM, a kome nije, i kome je stalo do KiM kao do lanjskog snega- rekao je Stavić i dodao da je na sednici o KiM trebalo da postignemo nacionalno jedinstvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter