Izvor: Tanjug
26.09.2022 u 15:35
0

Novoimenovani ambasador Kuvajta Faiz Medžbel el Muteiri doneo je akreditivna pisma predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma ambasadora Kuvajta Faiza Medžbela el Muteirija.

Vučić je istakao zainteresovanost Srbije za nastavak unapređenja saradnje i intenziviranje političkog dijaloga, kroz razmene poseta na visokom i najvišem nivou, što bi dodatno doprinelo razvoju ekonomskih odnosa, saopštila je pres služba predsednika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik Vučić i ambasador El Muteiri su izrazili želju za sveukupnim unapređenjem ekonomske i saradnje na svim poljima, s akcentom na poljoprivredi i to kroz zajednička ulaganja, kao i privredi, energetici i u oblasti turizma.

Predsednik Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovane nemačke ambasadorke Anke Konrad!

Ambasador El Muteiri podsetio je na dugu tradiciju prijateljskih odnosa Srbije i Kuvajta, kako na političkom planu, tako i u svim drugim oblastima, napominjući da se raduje proslavi 60. godišnjice uspostavljanja diplomatskih odnosa koje Srbija i Kuvajt zajedno obeležavaju sledeće godine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter