Izvor:
18.07.2017 u 19:11
0

OBIŠAO POLA PLANETE: Vučić za 45 dana preleteo 28.860 kilometara i obišao 6 svetskih metropola!

Od preuzimanja dužnosti predsednika Srbije, Aleksandar Vučić je krenuo u žestoku diplomatsku ofanzivu za srpske interese.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić od kada je krajem maja položio zakletvu i preuzeo dužnost šefa države nalazi se u svojevrsnoj diplomatskoj ofanzivi za srpske interese. Tokom proteklih 45 dana on se susreo sa brojnim svetskim liderima, kako u Beogradu, tako i širom planete.

Kada se saberu kilometri koje je predsednik Vučić preleteo do svetskih metropola i nazad do srpske prestonice dolazi se do impozantne brojke od 28.860 preletenih kilometara. Svi susreti su agendom, koju je Vučić najavio prilikom stupanja na dužnost šefa države da će se boriti za nacionalne interese Srbije na svakom koraku.

izvor/telegraf

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter