Izvor: kurir.rs
20.12.2022 u 21:46
0

OBRATIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ UŽIVO IZ BAKUA: „Mi smo možda slabiji, ali kada čuvate svoju slobodu i svoja ognjišta, snaga je veća“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se naciji iz Bakua.

VUČIĆ DOPUTOVAO U BAKU: Sutra sastanak sa Alijevim

O rečima nemačkog ambasadora u Prištini, koji je imperativno govorio o sklanjanju barikada, predsednik je rekao:

– Gospodin Rode je poznat po antisrpskim stavovima. Pogledajte šta se dešava poslednjih dana, otkako smo podneli zahtev za povratak naših snaga na Kosmet. Umesto odgovora Kfora, dobili smo odgovore od političara, i to iz Nemače. A gospodin Rode se u sve meša, čak i kakav će pasulj da se jede u Mitrovici, rekao je predsednik Vučić. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– To je svakako pretnja srpskom narodu, zaključio je predsednik. 

SA ALIJEVIM O ENERGETICI I VOJNOJ INDUSTRIJI

Vučić je ranije danas doputovao u Baku u dvodnevnu radnu posetu Azerbejdžanu. 

Predsednik Vučić će se sutra prvo sastati sa ministrom odbrambene industrije Azerbejdžana, Madatom Gulijevim, a posle toga u Predsedničkoj palati i sa predsednikom Ilhamom Alijevim.

– Za nas veoma važna poseta, imamo istinske prijateljske odnose sa Azerbejdžanom, i to ne od juče, nego mnogo godina unazad. Očekuju nas razgovori po pitanju energetike, preko gasa, do najvažnijih tema iz vojne industrije.

Kakva je danas vojska Srbije?

– Nikad nisam zadovoljan, jer sam perfekcionista, iako je mnogo bolja nego ranije. Nisam zadovoljan načinom na koji nam funkcionišu fabrike vojne industrije. Tako je, iako je danas naša vojska 10-15 puta snažnija nego pra samo 10 godina.

– Kada Turci kažu da će da daju bolje barjaktare Prištini, iako poštujemo predsednika Erdogana, to će svakako uticati na naše odnose. Pritom, nemaju pravo da ih naoružavaju, po Međunarodnom pravu.

Do maja ćemo moći da se pohvalimo još nekim moćnim dronovima i drugim letelicama. Naravno da nam je to potrebno, jer bi nas bez toga progutali, rekao je predsednik Vučić.  

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter