Izvor: Kosovo Online
22.01.2023 u 14:55
0

OGLASIO SE OTAC PRETUČENOG DEČAKA: „Šutirali su ga samo zato što je Srbin!“ (VIDEO)

Kako je rekao Lazarov otac Zlatibor, napad se dogodio na raskrsnici u Suvom Dolu, kada su četvorica napadača u crnom golfu 5 presreli Lazar koji je krenuo na posao u Severnu Mitrovicu i napali ga samo zbog toga što je Srbin.

JOŠ JEDNO SRPSKO DETE NA METI ŠIPTARSKIH EKSTREMISTA: Četvorica Albanaca pretukla srpskog dečaka (FOTO)

-Krenuo je peške iz Suvog dola na posao. Prošla su kola pored njega, nešto su ga pitali na albanskom. On albanski ne zna, produžio je pravo, oni su se okrenuli, izletali iz kola njih četvorica, on je probao da pobegne, ali se okliznuo i išutirali su ga samo zato što je Srbin -ispričao je Zlatibor.

Dodao je da su po Lazarevoj proceni, napadači biili staroosti oko 27-28 godina.

Rekao je da Lazar ima hematome na glavi i da su ga odmah odveli u bolnicu, gde su urađeni snimci i pregled, a Lazar je spušten na kućno lečenje.

Slučaj je prijavljen Policijskoj stanici Mitrovica Jug.

-U stanici smo ostali tri sata, bez ikakve potrebe da bismo dali izjavu, jer nemaju prevodioca- rekao je Zlatibor Milutinović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter