Izvor: Sputnjik Srbija
10.12.2022 u 17:46
0

OSMANI POTVRDILA: Izbori na severu KiM se odlažu za april 2023. godine

Izbori na severu Kosova i Metohije se odlažu za april 2023. godine, saopštila je predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani posle sastanka sa predstavnicima političkih partija.

Osmanijeva je navela da je odluka doneta „zbog postojećeg nivoa rizika“, javila je prištinska „Koha“.

ŠOLE SLEDEĆE NEDELJE U PRIŠTINI: Izbore treba odložiti dok ne dođe vreme kada se mogu održati bez podsticanja nestabilnosti i nasilja

Ona je dodala je da je od kosovske policije i obaveštajne agencije u Prištini dobila procenu postojećeg nivoa rizika, ali nije želela da iznese detalje tog izveštaja.

Očekuje se da tačan datum održavanja izbora bude saopšten kasnije u toku dana ili sutra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prethodno je prištinski portal „Nacionale“ objavio da se izbori na severu Kosova i Metohije odlažu za 30. april.

Vanredni izbori za gradonačelnike opština na severu bili su zakazani za 18. decembar, a za skupštine opština Zvečana i Leposavića 25. decembra.

Izbori su zakazani posle povlačenja srpskih gradonačelnika iz privremenih prištinskih institucija 5. novembra, zajedno sa ostalim Srbima zaposlenim na severu Kosova i Metohije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter