Izvor: TANJUG
05.11.2023 u 13:44
0

„OVO JE PITANJE OPSTANKA SRBIJE“ Vučević poručio da su izbori 17.decembra najvažniji u 21.veku!

Izbori zakazani za 17. decembar su najvažniji u 21. veku i oni nisu samo pitanje koja će lista dobiti najviše glasova već će građani tada birati hoće li Srbija ostati nezavisna, vojno neutralna država, koja misli svojom glavom i donosi odluke vodeći se interesima svojih građana ili će biti kao do 2012. godine kada je bila „prćija“ kojom na daljinski upravljač odlučuju strane ambasade i domaći tajkuni, izjavio je danas predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević.

On je na predizbornom skupu SNS „Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane“ u Leskovcu istakao da se o tome odlučuje i da to nije pitanje matematike već pitanje života i opstanka otadžbine.

– Mi kao jedinstvena lista „Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane“ pred građane Srbije izlazimo čista obraza sa jasnim rezultatima, sa više od 450 km novih auto-puteva i 460 u izgradnji, sa brzom prugom, stotinama fabrika, magistralnim gasovodima, školama, obdaništima, izlazimo sa vraćenim nacionalnim dostojanstvom Srbiji – rekao je Vučević.

MINISTAR VESIĆ OTKRIO: „Brza pruga do Subotice biće gotova do kraja 2024.godine“

Istakao je da ova lista kandiduje ideje za koje je sposobna da ostvari a to su 2027. godine prosečna plata 1.450 evra, prosečna penzija 620 evra a minimalac 650 evra.

– A šta imamo sa druge strane? Od prvog dana gomila laži kleveta optužbi, nevaspitanja, bezobrazluka. Imaju li oni uopšte program ili samo žele da opet zaposednu Srbiju – upitao je Vučević.

Leskovčane je zapitao da li nam opet treba da vlada DOS i G17, da otpuštaju ljude, zakatanče fabrike i oteraju decu i unuke iz zemlje.

– Ovo je pitanje opstanka otadžibne, hoćemo li da sačuvamo sve što smo uradili za ovih 11 godina ili ćemo opet brzinom svetlsoti putovati u nepovrat. I zato, gore glavu, pobede za Srbiju. 17. decembra olovke u ruke i zaokružite broj 1 – rekao je Miloš Vučević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter