Izvor: Alo.rs
02.11.2023 u 16:32
0

PETKOVIĆ OŠTRO O KAMPANJI OPOZICIJE: „Glas za svakog od njih je glas za tajkunsku politiku kojoj se jedino Kurti raduje“

Član Predsedništva SNS Petar Petković oglasio se povodom preedizborne kampanje koju vodi deo opozicije u Srbiji.

Saopštenje člana Predsedništva SNS Petra Petkovića prenosimo u celosti:

– Sada je sasvim jasno da će kompletna opozicija svoju predizbornu taktiku zasnivati na besomučnom i sinhronizovanom plasiranju i ponavljanju najbezočnijih laži na račun predsednika Aleksandra Vučića i države Srbije, u nadi da će spinovima i neistinama na račun Kosova i Metohije uspeti da prevare građane, ali su se grdno prevarili.

U toj kampanji plaćenih laži Dragana Đilasa i Dragana Šolaka horski učestvuju i Miloš Jovanović i Boško Obradović i Borko Stefanović i Srđan Milivojević i time građanima još jednom pokazuju da je glas za svakoga od njih glas za Đilasovu tajkunsku politiku koja radi direktno protiv interesa srpskog naroda na KiM, a kojoj se jedino Aljbin Kurti raduje.

U toj borbi se ne biraju sredstva iako su oni poslednji koji bi smeli da ikome drže lekcije o Kosovu i Metohiji i odbrani nacionalnih interesa. Reč je o ljudima koji polaze od sebe i sopstvenog nemorala i koji su svojom katastrofalnom politikom unesrećili naš narod na Kosovu i Metohiji, a svoj nemoral su višestruko pokazali i dokazali radeći protiv interesa sopstvene države i naših sunarodnika od Štrpca do Leposavića.

PREMIJERKA BRNABIĆ POSLALA SNAŽNU PORUKU: „Zajedno se borimo za društvo jednakih šansi za sve“ (FOTO)

Lažne vesti, poput one kojoj su danas kumovali Đilas i Šolak, o nekakvom navodno tajnom dogovoru u Briselu a koji ne postoji, biće u narednih mesec i po dana naša politička svakodnevica, ali koliki god hor lažova bio, i koliko god oni bili glasni, nećemo se ustezati da im svaki put u lice kažemo da ne govore istinu.

Iz dana u dan imaćemo priliku da se uveravamo da, naspram odgovorne i državotvorne Srbije, stoji neprincipijelna koalicija, koju povezuje jedino lakomost i želja da se po svaku cenu dođe na vlast, makar u tom procesu bili žrtvovani pristojnost i moral, i pogaženi svi državni i nacionalni interesi.

Upravo suprotno njihovim lažima, predsednik Vučić i državotvorna politika Srpske napredne stranke jedina su garancija nastavka odlučne borbe za Kosovo i Metohiju, a opoziciona koalicija lažnih levičara i lažnih desničara bi preko noći Srbiju učinila vazalnom državom i prodala sve za šaku podrške svojih inostranih mentora.

Srbija je u prošlosti previše patila i previše naučila da bi je mogla zavesti koalicija gramzivih tajkuna čija je jedina ideologija novac i desnih populista i demagoga kojima ništa nije sveto, pa ni država – zaključio je Petković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter