Izvor: Kosovo online
28.12.2022 u 17:02
0

PETKOVIĆ SE OBRATIO NAKON PUŠTANJA PANTIĆA: „Dobili smo nikad jače garancije kada je reč o zahtevima Srba“

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković obraća se javnosti nakon puštanja Dejana Pantića u kućni pritvor.

„ZANIMA ME KO JE SUDIJA KOJI JE POSLAO PANTIĆA U KUĆNI PRITVOR“ Kurti iznenađen odlukom suda

– Ipak na kraju dobre vesti. To govorim bez ikakvog likovanja jer smo svesni u kakvoj se situaciji nalazi srpski narod na Kosovu i Metohiji. Dobili smo nikad jače garancije kada je reč o zahtevima Srba o njihovom uslovu da se povuku sa barikada. Na samom početku da istaknem da su najbolje vesti da je Dejan Pantić pušten – rekao je Petković i dodao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– To pokazuje da Dejan Pantić nije kriv, da to što je bio optužen za terorizam znači obračun Kurtija sa Srbima. On će nadamo se večeras biti sa svojom porodicom koja željno iščekuje da ga vidi. Mogli smo odmah da čujemo Kurtija i njegovu stranku koja govori o izdaji i preti sudijama koji su doneli tu odluku. Možete li da zamislite da predsednik Vučić na takav način komentariše sudske presude.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter