Izvor: BSC HAPPY
23.01.2024 u 17:50
7

PONOVILI ISTI STAV: Nestorovićeva lista ne želi u koaliciju ni sa SNS-SPS, ni sa SPN

Pokret "Mi-Glas iz naroda" ponovio je danas svoj stav da ne podržava ulazak u koaliciju u beogradsku Skupštinu ni sa koalicijom SNS-SPS, ni sa potencijalnom koalicijom liste Srbija protiv nasilja i NADA.

Oni su to saopštili na svom Iks nalogu „@glas_iz_naroda“, povodom javnog poziva potpredsednika SNS i kandidata za gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića na razgovore o potencijalnoj saradnji i planovima za razvoj Beograda u naredne četiri godine.

-„Mi-Glas iz naroda“ ovom prilikom javno ponavljamo svoj stav da ne podržavamo koaliciju ni sa koalicijom SNS-SPS, ni sa potencijalnom koalicijom Srbija protiv nasilja i NADA. Zainteresovani smo da preuzmemo potpunu odgovornost u vlasti, bez pravljenja kompromisa sa dosadašnjim načinom vladanja svih post-petooktobarskih vlasti, a to sa naših 6 mandata nije ni realno, niti bi bilo fer za očekivati – napisali su na svom nalogu na društvenoj mreži Iks (bivši Tviter).

Prema njihovim rečima, ako ne bude formirana nova gradska većina mimo njih i ako budu raspisani novi izbori, oni smatraju da će, sada već kao parlamentarna lista, imati bolju priliku da predstave svoj plan i program za upravljanje Beogradom, što će dati glasačima jasniji izbor od onog koji su imali na prethodnim izborima.

ŠAINOVIĆ ZA BSC HAPPY PORTAL: Zapad laže da Rusija napada Evropu! (VIDEO)

Potpredsednik Srpske napredne stranke i kandidat za gradonačelnika liste „Aleksandar Vučić – Beograd ne sme da stane“, Aleksandar Šapić saopštio je da upućuje javni poziv svim nosiocima mandata u Skupštini grada Beograda, a pre svega listi „Mi – Glas iz naroda, Aleksandar Jerković“, da ukoliko žele, razgovaraju o potencijalnoj saradnji i planovima za razvoj Beograda u naredne četiri godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

7 thoughts on “PONOVILI ISTI STAV: Nestorovićeva lista ne želi u koaliciju ni sa SNS-SPS, ni sa SPN”

  1. Šta će u koaliciju sa bilo kim, samo podržavati ono što je dobro a ne ono što je loše pa ma ko to nudio . To bi trebao biti jedini zadatak jedne stranke . Naravno samo treba prepoznati dobre stvari i loše stvari , a to nije teško .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter