Izvor: BSC HAPPY
23.01.2024 u 17:10
2

ŠAINOVIĆ ZA BSC HAPPY PORTAL: Zapad laže da Rusija napada Evropu! (VIDEO)

Nemački ministar odbrane Boris PIstorijus rekao je da bi predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin u narednih deset godina mogao da odliči da napadne NATO.

Da li se u ovoj izjavi nemačkog zvaničnika ogleda strah od ruske vojne nadmoći, ili je nešto drugo u pitanju za BSC HAPPY portal razjasnio je Nikola Šainović.

SASTANAK ZAPADNI BALKAN EU:Usvojena Zajednička izjava, istaknut je izuzetan značaj saradnje u regionu i integracija u EU

– Treba uzeti u obzir da je to aktuelni narativ da se ističe napad Rusije na NATO, da se gura prst u oko Rusiji preko Ukrajine i taj plan da Ukrajina ide u NATO… Ukrajina nigde ne ide nego NATO treba da uđe u Ukrajinu i da dođe južno od Moskve, a to Rusija ne može da dozvoli. Ona se od toga brani, a NATO govori da Rusija napada Evropu, pa će valjda ući u Brsiel. To je narativ koji služi da se prepadne Evropa –  rekao je Šainović za naš portal.

Ostatak njegove analize trenutnih geopolitičkih zbivanja pogledajte u prilogu:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ŠAINOVIĆ ZA BSC HAPPY PORTAL: Zapad laže da Rusija napada Evropu! (VIDEO)”

  1. Toliko ti NATOVci i političari Evropskih država lažu i pujdaju svoje narode protiv Rusa da bi zaista morale da reaguju UN po tom pitanju, to je ipak zločin prema svom narodu koji svojim lažima navodiš na zlo u rat koji će sami da izazovu u odnosu na Rusiju , želiš zlo prvo svom narodu , želiš da ih uvedeš na front da prođu kao Ukrajinski narod …. govoreći nešto što nije istinito, RUSIJA NIKADA ALI NIKADA NE BI NAPALA NIKOGA AKO TAJ NEKO NJU PRVI NE NAPADNE ILI AKO JOJ PRETI OPASNOST OD TAKVIH (kao što je trenutno NATO i Amerika okružuje uvodeći Švedsku i ostale kao pridružene članove NATO a sve da bi koristili njihovu teritoriju protiv Rusa a to što će padati bombe po Švedjanima jelte krivi su Rusi ) , a da narod može toliko biti neobavešten u današnje vreme je prosto zapanjujuce .
    NATO DRŽAVE I NARODI U NATO DRŽAVAMA NJIHOVI GRADJANI DA ZAPAMTE JEDNOM ZA UVEK, UKOLIKO NATO NE UGROZI RUSIJU NIKADA I NIKADA RUSIJA NEĆE NIKOGA NAPASTI , ZATO NAROD TREBA DA PRATI ŠTA RADE VLASTI I NATO SAVEZ PREMA RUSIJI , pa kada vide a vidi se i bez naočara da im žele zlo , da im žele sve najgore, da im žele uništenje do poslednjeg Rusa treba da se presaberu , da kažu čekaj bre da razmislim ko koga napada i ko manipuliše , pa ako neće rat da se reše onih koji manipulišu sa njima a to su njihovi političari koje uglavnom nisu sami izabrali kao i NATO savez . Šta će vam NATO savez , NE BOJTE SE RUSA BOJTE SE NATO SAVEZA , o Bože koliko trubim o tome još iz doba Politike , ali ti ljudi iz Evrope samo rade, rade , rade da bi zaradili ništa ne čitaju , šta gledaju , da li išta razmišljaju , mnogo mi je žao i njih kada mogu njihovi političari takve stvari da rade sa njima .

    1
    0
    Odgovori
  2. Evo šta je NATO i NATOVSKE kučke , šta uradiše ovom čoveku ni krivom ni dužnom, kako se drži gospodin Šainović je velelepno , fascinantno , ležao u zatvoru na pravdi Boga , nema pravde sve dok je kompanija Brisel, NATO, i trenutni na vlasti u Americi i Engleskoj i u nekim Evropskim državama, sve to u Zatvor , osuditi na sudu ali onom pravom i pravednom , toliko ima elemeneta kriminlanih dela i dokaza u vezi njih da bi morali da odgovaraju za sve što su uradili nevinim ljudima i pojedinim državama .
    Svaka čast gospodinu Šainoviću . Šainović je heroj pored mnogih drugih naših heroja .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter