Izvor: Tanjug
18.11.2023 u 17:21
1

PREDSEDNIK OBIŠAO NOVI STADION: Otvoren stadion sa 8.000 mesta u Loznici

U Loznici je otvoren novoizgrađeni stadion, koji ima kapacitet 8.000 mesta i napravljen je po standardima UEFA, a stadion je obišao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Sada su sva tri nova stadiona – u Leskovcu, Zaječaru i Loznici, izgrađena po standardima UEFA, rekao je Vučić novinarima.

Upitan zašto se kasni sa otvaranjem stadona u Loznici jer je bilo najavljeno za februar, Vučić je rekao da su građevinski radovi bili gotovi na vreme i da je bilo problema sa hibridnom travom, koja se čekala da izraste, jer sve mora biti po standardima UEFA.

Najavio je da su sledeći stadioni u Nišu i Kragujevcu, jer je sportska sala „Čair“ postala „ruglo“ i da će u nju morati da se uloži najmanje 80 miliona.

PREDSEDNIK VUČIĆ SAOPŠTIO LEPE VESTI: Novih 500.000 vaučera za penzionere, evo kada će moći da se preuzmu

„Da li ćemo da zakasnimo dva, tri ili četiri meseca, pa moguće. Neki su zakasnili 40 i 60 godina, a zakasnili bi i 240 godina da su ostali na vlasti“, naglasio je Vučić.Obilasku je prisustvovao i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić.

Na pitanje o upadu policije u „D Express“ Vučić je odgovorio da nije ni znao za tad upad, niti da je ta firma deo Junajted medije, uz komentar: „Ima se, može se“.Pre Loznice, Vučić je obišao renovirani hotel „Podrinje“ u Banji Koviljači, podsetivši da je u fabrici Mint i hotelu „Podrinje“ zaposleno 1.827 radnika.Podsetio je da Koviljača danas ima 205.000 do 210.000 turista godišnje i da se sve više razvija, kao i sama Loznica.

Predsednik fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić zvanično je danas otvorio novoizgrađeni stadion „Lagator“ u Loznici i istakao da nije daleko dan kada će fudbalska reprezentacija Srbije biti domaćin na tom stadionu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prepustio je legendi srpskog fudbala Draganu Džajiću da umesto njega zvanično otvori stadion.

Nije daleko dan ni kada će fudbalska reprezentacija Srbije biti domaćin na ovom stadionu“, rekao je Džajić. Predsednik fudbalskog saveza zahvalio je predsedniku Vučiću na svemu što je učinio da Loznica ima velelepni stadion.

Legenda lozničkog fudbala Miroslav Milanović zahvalio se fudbalskoj legendi Draganu Džajiću i fudbalskom savezu što su došli u Loznicu na svečano otvaranje stadiona. „Drago mi je i srećan sam što će ova deca ovde, a i mi stari, moći da koristimo ovaj stadion. Stadion je lep i kvalitetan. Veliki broj sugrađana mi se zahvaljuje šzato što će moći da koristi ovaj predivan objekat u mojoj Loznici. I hvala vam veliko, draga deco“, rekao je Milanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREDSEDNIK OBIŠAO NOVI STADION: Otvoren stadion sa 8.000 mesta u Loznici”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter