Izvor: BSC Happy
13.09.2023 u 10:16
2

PREDSEDNIK VUČIĆ NA DORUČKU SA SINIŠOM MALIM I MOMIROVIĆEM, NA STOLU PARIZER I JOGURT: „Sledeće nedelje pojeftiniće još 10 proizvoda“ (FOTO/VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, i ministri Siniša Mali i Tomislav Momirović organizovali su ovog jutra doručak uz parizer, hleb, jogurt i majonez.

Kako je i najavio predsednik Vučić, oni su jutros kupili hleb, parizer i jogurt, pa napravili sendviče. Obećano-ispunjeno, na to smo bar navikli kada je predsednik u pitanju, u njegovu reč građani Srbije nikada nisu sumnjali.

– Sledeće nedelje pojeftiniće još deset važnih proizvoda. Srećan što možemo da pomognemo našim građanima – saopštio je predsednik Vučić.

Deo opozicije pokušao je da se izruga građanima i merama Vlade Srbije, koja je uspela da napravi dogovor sa prodavcima da se snize cene određenih artikala. Takva mera  je na sličan način primenjena i u drugim zemljama sa velikim uspehom, što govori u prilog tome da država na čelu sa predsednikom čini sve da građani Srbije imaju bolju budućnost.

NEDELJA SA PREDSEDNIKOM: SPORTSKI USPESI, SRBIJA OHRABRENA SPORTISTIMA NASTAVLJA BORBU – VUČIĆ SUMIRAO nedelju za nama!

Predsednik Srbije je nakon toga najavio da će lično kupiti parizer i jogurt, i zajedno sa ministrima Sinišom Malim i Tomislavom Momirovićem to doručkovati u sredu ujutru, što je danas i uradio i tom prilikom poslao jasnu proruku onima koji čine sve da nipodaštavaju ono što država radi za svoje građane.

– Njih sram da bude, jer njih ne interesuje narod u Srbiji. A ja ću već u sredu sa Malim i Momirovićem da doručkujem. Kupićemo i taj parizer, i taj jogurt, pa ćemo kao kad smo bili deca, onako u četvrt hleba, i to će da nam bude doručak – rekao je predsednik Vučić na konferenciji za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PREDSEDNIK VUČIĆ NA DORUČKU SA SINIŠOM MALIM I MOMIROVIĆEM, NA STOLU PARIZER I JOGURT: „Sledeće nedelje pojeftiniće još 10 proizvoda“ (FOTO/VIDEO)”

  1. Taj parizer je bio glavna radnička hrana decenijama unazad. Izgleda da su oni koji se smeju tome jeli … ( pršutu i pečenicu).Obično ti i takvi, koji gule go „lebac“ (nije podsmešljivo), se podsmevaju „podriguši“ i zidarskom pivu, iako ih očima jedu i piju.

    1
    0
    Odgovori
  2. Bas cu da kupim da se setim ranijih dana , ne kupujem salame samo zbog dijete a inace ih volim , povremeno kada se bas uzelim, jednostavno organizam traži , kupim onu polutku od Sremske kobasice , kao trajace makar sedam dana i toliko se uželim toga i tih ukusa da je pojedem čim dodjem kući skoro celu polutku i to bez hleba . Sednem i polako seckam kao malo cu ,smao jedna „rez“, pa jos malo i jos malo i ode cela .
    Granice su firma za mlecne proizvode i to je bas dobra firma a njihov jogurt je na sniženju koliko se vidi tamo na stočiću kod Vučića . Može li i neki kravlji da dobije sniženje , da se zaokruži priča .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter