Izvor: kososvo online
20.01.2024 u 14:07
0

„PREMAŠILI SMO NEOPHODAN BROJ POTPISA“: Završeno potpisivanje peticije za smenu gradonačelnika Leposavića

U Leposaviću je u 13 časova završeno prikupljanje potpisa za pokretanje peticije za smenu gradonačelnika, potvrdio je pravnik i jedan od inicijatora Veselin Radović. On je dodao da je premašen broj potpisa od neophodnih 20 odsto upisanih birača u toj opštini.

„Upravo završavamo sa potpisivanjem peticije, imamo dovoljan broj, a očekujem da potpisa bude i više, tako da se ovom prilikom zahvaljujem građanima Leposavića na odzivu“, kazao je Radović.

On je istakao da će se u ponedeljak znati tačan broj potpisa, kao i da je sve proteklo u najboljem redu.

„Do ponedeljka ćemo imati sve tačne rezultate i završiti sa peticijom. Nije bilo nikakvih ekscesa i nepravilnosti, tako da je sve proteklo u najboljem redu“, rekao je Radović.

PATRIJARH PORFIRIJE PROSLAVIO KRSNU SLAVU: Među zvanicama VUČIĆ i DODIK

 

Prema podacima koje je CIK dostavio inicijatorima peticije, u birački spisak u opštini Leposavić upisano je 13.441 birača, a da bi se peticija pokrenula, neophodno je da je potpiše 20 odsto, odnosno 2.689 birača.

 

Sa prikupljanjem potpisa građani u Leposaviću počeli su 17. januara na platou ispred zgrade opštine Leposavić, a zbog hladnog vremena postavljen je šator.

Potpisivanje peticije za smenu gradonačelnika završeno je u Severnoj Mitrovici i Leposaviću, dok je još uvek u toku, prikupljanje potpisa u Zvečanu i Zubinom Potoku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter