Izvor: BSC Happy
29.01.2024 u 10:01
2

PREMIJERKA ANA BRNABIĆ ZA HAPPY TV: „Srbija vođena predsednikom Vučićem ne želi i nikada neće priznati nezavisnost takozvane Republike Kosova“

Premijerka i predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić bila je gost emisije "Dobro jutro Srbijo" na Happy televiziji.

Premijerka i predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić bila je gost emisije „Dobro jutro Srbijo“ na Happy televiziji, ovom prilikom govorila je o svim važnim pitanjima za Srbiju, i svim aktulenim temama.

PREMIJERKA ANA BRNABIĆ ZA „BSC HAPPY PORTAL“: „Vučić će se i danas boriti za mir, stabilnost i bolju saradnju na Balkanu“ (VIDEO)

– Da li vi znate koliko postoji evroparlamentaraca, 705 članova Evropskog parlamenta, mi ovde u Šolakovim medijima vidimo troje do četvoro istih i stiče se utisak da su oni na neki način predstavnici Evropksog parlamenta, ali nisu. Oni su troje ili četvoro od 705, zastupnici svojih prtija, u ovom sazivu svakako da postoji, to je očigledno,  jedna većina koja nije naročito naklonjena Srbiji i to ima jedino veze sa tim što Srbija vođena predsednikom Aleksandrom Vučićem ne želi i nikada neće priznati nezavisnost takozvane Republike Kosova. Kada pogledate većinu u trenutnom sazivu Evrpskog parlemanta, ti ljudi Kosovo nazivaju Republikom Kosovo i referišu se na Kosovo, našu autonomnu pokrajinu Kosovo i Metohija, kao na međunarodno priznatu državu, i to je za mene linija koja deli ustvari  njihov odnos prema različitim političkim akterima u Srbiji. Oni vole i podržavaju one koji su spremni da prihvate i prznaju  jednostrano proglašenu nezavisnost takozavne Republike Kosovo, a sa druge starne smo mi ostali u timu predsednika Aleksandra Vučića koji smo rekli za nas je to crvena linija i mi to nikada nećemo uraditi, i to je čitava i cela istina, istakla je premijerka Ana Brnabić pa dodala:

– Oni govore samo u svoje ime, ali svakako imaju većinu u Evropskom parlamentu, oni mogu da usvajaju rezolucije, oni ne pričaju ni u ime svoje zemlje, pričaju isključivo u svoje ime i svoje političke grupacije, i to može čak i biti protiv zvanične državne politike zemlje iz koje oni dolaze i njih je 705. Dakle, velika je tu prevara u vezi sa tim koliko je to važno i koliku težinu ima, Evropski parlament je u rezolucijama već nekoliko puta pozivao pet države koje nisu priznale takozvano Kosovo, da ga priznaju, a nisu ga priznale. Neko bi rekao oni su se oglušili o rezoluciju Evropskog parlamenta, da jesu,  zato što ona za njih nije obavezujuća, rekla je premijerka Brnabić.

Premijerka Brnabić govorila je i o izborima koji su nedavno održani u Srbiji, nakon kojih su usledila razna nagađanja i neistine. Brnabić je ponovo naglasila da su ovo bili apsolutno fer izbori, bez ikakvih nepravilnosti.

– Ovo su bili fer i transparentni izbori u jednoj u potpuno demokratskoj državi i nema šta da se krije, kao što se i nije krilo. Bio je rekordan broj posmatrača, što stranih, što domaćih, tako da muva nije mogla da proleti, a ne da se ukrade neki glas. Bilo je oko 5.700 posmatrača, i niko od njih nije imao nijednu primedbu i niko nije zabeležio nepravilnost na nekom biračkom mestu. Imamo potpuno transparentan birački spisak koji se automatski ažurira na tri meseca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PREMIJERKA ANA BRNABIĆ ZA HAPPY TV: „Srbija vođena predsednikom Vučićem ne želi i nikada neće priznati nezavisnost takozvane Republike Kosova“”

  1. Aw, this was an incredibly good post. Taking a few minutes
    and actual effort to create a really good article… but what can I say… I hesitate a lot and never seem to get anything
    done.

    Here is my web-site Private Proxies

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter