Izvor: Kosovo Online
02.12.2023 u 19:34
0

PRST U OKO SRBIMA: Opština Zubin Potok nabavlja 200 kosovskih i albanskih zastava

Opština Zubin Potok planira nabavku 100 kosovskih i 100 albanskih zastava

Ugovor vredan 990 evra potpisan je sa kompanijom „BMS Solutions“.

Prema zahtevu opštine, biće im isporučeno 100 kosovskih zastava, dimenzija 90×150, sa drvenim držačima, kao i 100 albanskih zastava istih dimenzija sa drvenim držačima, kao i dva metalna držača za protokolarne zastave i dve zastave za metalne držače.

NIŠTA DOBRO, SAMO REPRESIJU, KOJA NE PRESTAJE : Evo šta je Srbima na severu donelo šest meseci vlasti albanskih gradonačelnika i zašto nema novih izbora?

Tender je raspisan kroz proceduru minimalne vrednosti, dok je kriterijum za dodelu tendera bila najniža cena, a na poziv se javila samo jedna kompanija, koja je i pobedila.

Na čelu Zubinog Potoka, opštine sa većinskim srpskim stanovništvom, nalazi se Izmir Zećiri iz DPK, koji je pobedio na aprilskim izborima, koje su Srbi bojkotovali.

Zećiri, inače, svoju dužnost gradonačelnika obavlja u alternativnom objektu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter