Izvor: Tanjug
08.02.2024 u 10:40
2

PREMINUO SRBIN KOGA JE KURTI UHAPSIO ZBOG „RATNOG ZLOČINA“: Branio se sa slobode zbog lošeg zdravstvenog stanja

Ilija Elezović, Srbin koga su prištinske vlasti teretile za navodi ratni zločin i koji je zbog lošeg zdravstvenog stanja pušten da se brani sa slobode, premunuo je u Kosovskoj Mitrovici, potvrdio je danas njegov advokat Ljubomir Pantović.

Elezović, koji je bio dugogodišnji predsednik Lovačkog saveza KiM, preminuo je juče posle duge i teške bolesti, a sahrana će biti obavljena danas u Rudaru kod Zvečana u 13 časova.

NASTAVLJA SE ZASTRAŠIVANJE SRBA: Požar u selu Odanovce na KiM najverovatnije podmetnut

On je uhapšen 20. septembra u Severnoj Mitrovici, a pušten je da se brani sa slobode 24. oktobra prošle godine zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Vlasti u Prištini su ga teretile za navodi ratni zločin počinjen u Vučitrnu tokom 1999-godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PREMINUO SRBIN KOGA JE KURTI UHAPSIO ZBOG „RATNOG ZLOČINA“: Branio se sa slobode zbog lošeg zdravstvenog stanja”

  1. Valjda je jasno da će u OUN rasprava o Kosovu i Metohiji biti pozitivno rešena ,jer sada ima mnogo elemenata protivu šiptara. sada već ima naznake da će ovaj pas Kurti da mu dođe vreme za hapšenje ali neće sada imato ko da ga aboliria. KoštunicA BI TREBAO U ZATVOR ISTO DA IDE pošto je on bio ,,milosrdni anđeo ,, da oslobađa šiptarske teroriste.

    0
    0
    Odgovori
  2. Svakog ko je boravio tamo u zatvorima treba preispitati , ako mogu političari koji borave po inostranstvu da se proveravaju obevzno treba te ljude medicinski ispitati .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter