Izvor: Informer
20.09.2023 u 13:53
1

RAZJARENI KURTI HAPSI SVE SRPSKO: PRIVEDENA još 2 SRBINA – KANCELARIJA ZA KIM OŠTRO OSUDILA!

Kancelarija za KiM saopštila je da je današnje hapšenje dvojice Srba na severu tzv. Kosova nastavak izazivanja tenzija i novo zastrašivanje srpskog naroda

– U cilju izazivanja novih tenzija i krize na terenu, jutros je na severu Kosova i Metohije uhapšeno dvoje Srba, očigledno kao deo pretnji antisrpskog režima iz Prištine da će Srbi da pate i plate. Jasno je da je po sredi novo zastrašivanje i unošenje nemira među Srbe koji ne žele da napuste svoja vekovna ognjišta – navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.

Kako se dodaje, dvojica uhapšenih su odvedeni u nepoznatom pravcu, južno od Ibra, a Kancelarija je odmah obezbedila advokate uhapšenima koji pokušavaju da utvrde gde se oni nalaze, jer ni porodice nemaju podrobnije informacije o svojim najmilijima.

– Prvo je u Kosovskoj Mitrovici uhapšen Ilija Elezović, domaćin i otac koji je u teškom zdravstvenom stanju, a potom u Zvečanu Dragan Milović, bivši policajac koji su obojica zbog sukoba raseljeni i svoj mir su pronašli na severu KiM, da bi danas bili naprasno uhapšeni. Sve ovo govori u prilog tome da trenutak njihovog privođenja i novog zastrašivanja i progona Srba nije slučajno izabran baš na dan kada se održava Generalna skupština Ujedinjenih nacija na kojoj će predsednik Aleksandar Vučić braniti interese Srbije i čitavoj međunarodnoj zajednici predočiti važnost poštovanja međunarodnog prava i normi, ali i ugroženih prava Srba na Kosovu i Metohiji – navode iz Kancelarije za KiM.

ANA BRNABIĆ ZA HAPPY TV: Opozicija ne zna ni šta hoće ni kad hoće izbore, razlikuje se ono što pišu i govore za sve nas je to potpuna MISTERIJA

Kako dodaju, Kancelarija će o seriji politički motivisanih hapšenja obavestiti međunarodne predstavnike i misije koji deluju na tzv. Kosovu.

 Jer sve što priština svakodnevno radi i čini jeste u cilju izazivanja novih tenzija i problema na terenu, zbog čega ne preza od brojnih eskalatornih poteza kojima direktno preti da uruši mir na ovim prostorima – ističu iz Kancelarije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RAZJARENI KURTI HAPSI SVE SRPSKO: PRIVEDENA još 2 SRBINA – KANCELARIJA ZA KIM OŠTRO OSUDILA!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter