Izvor: BSC Happy/Sputnik/RT BALKAN
24.07.2023 u 10:34
0

SPOLJNOOBAVEŠTAJNA SLUŽBA RUSIJE: Kokain je pronađen u Beloj kući, a ne na Vulinovom stolu

"Aleksandar Vulin ušao u dobro društvo“

Uvođenje sankcija SAD protiv direktora Bezbednostno-infornativne agencije (BIA) Aleksandra Vulina predstavlja novi akt američke agresije protiv Srbije, saopštila je Spoljnoobaveštajna služba Rusije (SVR).

„Upadljiv je cinizam američkih insinuacija usmerenih protiv Aleksandra Vulina. Možda bi Bajdenova administracija trebalo da se bolje pozabavi problemima u sopstvenim hodnicima vlasti?! Kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić umesno primetio, kokain je pronađen u Beloj kući, a ne na Vulinovom stolu. Činjenice o eklatantnoj korupciji u porodici samog predsednika SAD su takođe dobro poznate. Američke ′sluge naroda′ redovno hvataju za zloupotrebe službenih ovlašćenja u cilju bogaćenja“, navodi se u tekstu.

AKADEMIK TERZIĆ O SANKCIJAMA VULINU: Nastavak američke prakse političkog kompromitovanja

Spoljna obaveštajna služba je istakla da su nezakonite sankcije kojima SAD pokušavaju da zastraše geopolitičke protivnike „gest slabosti i konfuzije, ali ne i snage“. Oni su uvođenje sankcija nazvali grubim pokušajem Vašingtona da se meša u stvari nezavisne zemlje.

„Američka ′ograničenja′ su se, u suštini, pretvorila u neku vrstu „znaka kvaliteta“ za hrabre i nacionalno orijentisane političare. Tako je Aleksandar Vulin, reklo bi se, ušao u dobro društvo“, dodaje se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter