Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
24.11.2023 u 12:34
0

ŠAPIĆ: Vrtić u Borči bi trebalo da bude gotov do Vidovdana, imaće 270 mesta

On je dodao da je spreman i projekat za bazen koji će se graditi u Borči i za koji očekuje da bude gotov do leta 2025. godine.

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da bi vrtić koji se gradi u Borči, ako sve bude išlo po planu, trebalo da bude izgrađen do Vidovdana.

Šapić je prilikom obilaska radova na izgradnji vrtića u Borči istakao da će ovo biti jedan od najvećih vrtića u gradu.

– Imaće 270 mesta, prostiraće se na skoro 7.000 kvadrata, imaće 13 grupa. Verujem da će biti od značaja Beograđanima koji žive u ovom delu grada – naveo je Šapić.

On je dodao da je spreman i projekat za bazen koji će se graditi u Borči i za koji očekuje da bude gotov do leta 2025. godine.

– Očekujem da, ako sve bude bilo u redu, počne da se radi početkom sledeće godine. Trebalo bi da bude otvoreni, a postoji mogućnost da bude i zatvoren bazen. Nadam se da će do leta one tamo godine biti spreman – rekao je Šapić.

EULEKS: Specijalizovani timovi u četiri opštine na severu KiM

Radovi na vrtiću započeti su početkom novembra, a prvobitno je bilo planirano da izgradnja objekta bude završena do kraja jula 2024. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter